perjantai 8. marraskuuta 2013

Joulupuu on rakennettu

 Ja hieno siitä tulikin, kunhan se vaan saatiin pystytettyä!


Tontut, pukit, muorit ja muut ihanat joulukoristeet ja -tuoksut ovat saapuneet myymäläämme jo jokin aika sitten, mutta tänään joulusesongin piste iin päälle saapui: joulukuusi! No, hommahan ei käynyt ihan niin kätevästi kun ennalta suunnittelimme.
Ihka aito kuusi oli suuri ja upea, joten tietenkin kannoimme sen heti innoissamme sisään sen suurempia mittailuja suorittamatta.
Ja kyllä, katon mukanahan se latva taipui ja tikapuutkin riittivät vain puoliväliin asti. Korkeutta oli pakko olla yli viiden metrin.
No, ei muuta kun kuusi pihalle ja saha heilumaan!

 



Seuraavalla yrityksellä pituus oli juuri oikea, mutta pystyynsaanti osoittautui hieman haastavaksi. Kerran me jo luulimme onnistuneemme! Muut jatkoivat puuhiaan ja minut jätettiin onnellisena koristelemaan kuusi joulunväreihin. Loppu onkin varmaan helppo arvata! Nimittäin riksrakspoks ja kaupassa suhahti. Melkein valmis kuusi oli maassa kaikkien asiakkaiden ihmeteltävänä.

Mutta ei huolta, huoltotiimi kutsuttiin paikalle. Edelliskerrasta oppineena kuusi pystytettiin kunnolla tukevasti tiiliskivien ja narujen avuin paikalleen. Kyllä kuulkaa nyt pysyy! Huom, ei silti saa kokeilla kiipeämistä!





Tähän työhön tarvittiin loppujen lopuksi: kuusi, saha, muutama rikkinäinen kuusenkoriste, huokailuja, pohdintoja, naurua ja neljä naista. Ehkä ensi vuonna ehdotan, että samainen jengi lähtee hakemaan kuusen metsästä asti!

Onneksi pikkukommellukset kuuluvat aina asiaan ja lopputulos on kauniimpi kuin osasimme odottaa. Kyllä nyt kelpaa joulupukin apulaisten kurkkia ikkunoista.
Oli pakko heti käydä kaivelemassa joulu-cd-kokoelmat vintiltä ja asettaa soittimeen. Minä aloitin joulufiilistelyn nyt, enkä tippaakaan liian aikaisin!



 Mutta seuraavaksi kakun suunnitteluun, sillä sunnuntaina on taas aika kokoontua muistamaan omaa isää.
Oikein ihanaa isänpäivää  jokaiseen kotiin!
                        -Minttu-

PS. Ennen isien juhlia, tulkaa kanssamme toivottavamaan joulu tervetulleeksi!
    Aika: Lauantai 9.11 klo 10-16
    Paikka: Naissaari

Vilkaise vielä alla olevasta mainoksesta mitä kaikkea mukavaa joulunavauksemme kantaa sisällään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti