torstai 10. huhtikuuta 2014

Virvon varvon!

Pääsiäistä on saanut oikein odottamalla odottaa, mutta viimein se on ovella. Selasin kuvia viime vuoden juhlasta ja silmiini oikein hyppäsi ne valtaisat lumikasat. Toivottavasti en manaa myräkkäistä takatalvea toteamalla, että tältä keväältä lumi taitaa olla muisto vain. Etelästä kuulee jo huhuja, että leskenlehti-bongarit ovat lähteneet liikenteeseen ja saaneet lupaavia näköhavaintoja. Toiset taas hehkuttavat, että Lapissa on paras talvi vasta meneillään. 

 



Tulevana viikonloppuna valmistaudumme virpomaan ja varpomaan. Puuhastelimme askartelupisteen jossa jokainen voi päästää luovuutensa valloilleen lauantai-aamusta lähtien. Pajunkissoja, silkkipaperia, kartonkia ja värikkäitä sulkia, joilla saadaan aikaiseksi paljon onnea ja terveyttä.

 


Askartelun lomassa on pientä maksua vastaan mahdollista omakätisesti koristella mitä upeimmat munakynttilät pääsiäistuliaiseksi anopille, appiukolle, tädille ja kumminkaimalle. Viime vuonna näimme mestariteoksia ja mielettömiä ideoita, kun asiakkaat saivat eteensä pensselit ja väripadat.

 



Kaikkien pienten ja mikä jottei suurempienkin taiteilijoiden on mahdollista osallistua myymälässä piirustuskilpailuun ja osallistujien kesken arvotaan tietenkin supersuloiset Samuli ja Taneli.



Lisätietoja tapahtumasta löydät Puttipaja nettisivuilta tai Facebook-sivuiltamme.

Virvon varvon, tuoreeks, terveeks, tulevaks vuodeks!
Aurinkoista kevättä toivottaen
-Laura-