perjantai 30. syyskuuta 2016

Tunnelmallinen aamupala Wanhalla Pajalla

Meillä oli hiukan erilainen perjantaiaamun aloitus täällä Wanhalla Pajalla. Päätimme ilahduttaa asiakkaita ja katoimme aamupalan syksyisen ilmeen saaneeseen Sisustajan olohuoneeseen. 


Sytytimme paljon kynttilöitä ja hämärässä huoneessa tuoksui vastakeitetty puuro. Kahvi oli niin vahvaa, että varmasti jokainen sai silmänsä auki. Rasvaiset juustot maistuivat erityisen herkulliselta tummalla leivällä ja rieskarullasta sai helposti haukattua suussa sulavan elämyksen. Mukana oli myös hiukan makeaa, nimittäin Fazerin sivuilta bongatut Omar-omenamuffinit. Jottei kaikki olisi mennyt ihan mässäilyksi, tuoreet hedelmät raikastivat aamupalalautasta. 



Mukana aamun aloituksessa oli 15 ennakkoonilmottautunutta ihanaa asiakasta. Oli niin mukavaa viettää aamua kanssanne ja jakaa kuulumisia. Kiitokset naurusta ja iloisesta mielestä, sillä nyt on hymyilyttänyt koko päivän, kun on saanut nauttia hyvästä seurasta napa pinkeänä. Toivottavasti teilläkin oli yhtä kivaa :)

Muffinien ohje (16kpl)

3 kananmunaa
2 dl sokeria
50 g voita tai 
margariinia
1dl maitoa
4 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2-3 hapahkoa omenaa
1/2 pussia (110g) Omar-makeisia

Tee näin


Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen maito, sula rasva sekä jauhoseos ja sekoita varovasti tasaiseksi. Pilko omenat kuutioiksi sekä leikkaa Omar-makeiset kahtia. Lisää ne taikinaan. Lusikoi taikinaa muffinivuokiin ja paista 220-astesessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Jos teet pieniä annoksia, saattaa vähempikin aika uunissa riittää. Voit kokeilla muffinien kypsyyttä cocktailtikulla.






- Laura & Anna - 

maanantai 26. syyskuuta 2016

Kodin syyspäivitys




Onnellisina esittelemme syysväreihin pukeutuneen sisustajan olohuoneemme! Myymälämme Wanhan Pajan yläkertaan viime keväänä rakennettu koti on viime viikkoina saanut ylleen ensimmäisen syksysisustuksensa. Taitava sisustajamme loihti yläkertaamme kotoisat ja kauniit asetelmat, joista kaikki saavat ottaa mallia. Kaikki esillä olevat tuotteet ovat myytävänä alakerrassa, joten mikäpä sen helpompaa!
















Eräs kesäisessä olohuoneessa vieraillut asiakkaamme kertoi istuneensa yläkerrassamme tovin jos toisenkin, ihan vain koska tunnelma oli miellyttävän turvallinen ja kutsuva. Millaisillahan adjektiiveilla keksisitte kuvailla tätä syksyn sisustusta?







 Syksyn pimenevissä illoissa on oma taikansa, olit sitten kynttilöiden tai turvallisempien valosarjojen ystävä. Ja voih, mitä kaikkea voikaan kuormalavoista tehdä vaikka parvekkeelle! 




En halua mennä asioiden edelle, mutta odottaako kukaan muu joulusomistusta ehkä vielä syksyn ilmettäkin enemmän? No okei, nautitaan nyt vielä viimeisistä valon säteistä!

Sisustajan olohuone avoinna 30.9. lähtien! Olet lämpimästi tervetullut!

-Minttu-

tiistai 20. syyskuuta 2016

Sydämiä ei voi olla liikaa!

Hei vain!

Kuulutko sinäkin ryhmään, jonka mielestä sydän toimii aina? Klassinen muoto, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen, joulun pyhistä kesämökin juhannushuumaan. Meillä Puttipajalla sydänkynttilät ovat yksi suosituimmista kynttilämalleistamme ja niitä on tarjolla värissä kuin värissä. Tämän syksyn trendisävyt ovat rantautuneet myös sydämiimme vanhan roosan sekä puuterin väreissä.





  Luonto on suurin inspiraation lähteemme uusien värien suunnittelussa. Vaihtuvat vuodenajat ovat rikkaus, jonka saamme kokea täällä pohjoisessa. Esimerkiksi oikein upealle syksypäivälle on vaikea löytää vertaistaan! 



Nämä tuoksuttomat sydänkynttilät ovat korkeudeltaan 8cm korkeita ja palavat 35 tuntia. 
Hei käy vilkaisemassa myös muut sydäntuotteemme verkkokaupassamme!

SYNTYMÄLLE
syttyvä kynttilä on merkki elämälle.
KERMAKAKUN PÄÄLLÄ
tuikkiva liekki kertoo ilosta.
TAHDON
sanat kruunataan lempeässä valossa.
YSTÄVÄLLE
ojennetaan kynttelistä kaunein lahjaksi.
TÄRKEIMPIIN HETKIIN
hennon valon tuo yhdessä sytytetty tunnelmantuoja.

-Minttu-

lauantai 17. syyskuuta 2016

Syksyn tuulahdukset messuilta

Ne jotka aktiivisesti seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa ei varmaan voinut olla huomaamatta, että olimme mukana Habitaressa. Samaan aikaan järjestettiin Messukeskuksessa myös Forma-messut, jossa pääsimme esittelemään laajemmin syksyn uutta mallistoamme niin kynttilöiden kuin muidenkin sisustustuotteiden suhteen. Kuvat ovat hiukan vauhdissa näpsäistyjä, mutta antavat varmasti jonkinlaista ideaa mitä tämä syksy ja talvi tuo tullessansa. 


Yksi syksyn sävyistä on sininen, tuo pitkään unohduksissa ollut sisustusväri. Myös marjapuurolta vivahtava punainen tuo oman höysteensä syksyn väripalettiin. Rohkea väriyhdistelmä violetti ja oliivi haastaa sisustajaa, mutta lopputulos on mielenkiintoinen ja harmoninen.







 Tänä syksynä olemme erittäin ylpeitä onnistuneista kynttilöiden sävyistä ja mukavaa olikin kuulla samanlaista palautetta niin Habitaren kuin Forma-messujen kävijöiltä. Mieltä lämmitti myös, että kotimaista käsityötä jaksetaan vielä arvostaa!


Vietimme Puttipajan 40-vuotisjuhlia messuilla pienen coctailtilaisuuden merkeissä. Tarjolla oli hiukan suolaisia ja makeita finger foodeja sekä tietenkin kuohuvaa!

Oli erittäin mukavaa rupatella niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaiden kanssa yrityksen historiasta, eli suuret kiitokset osallistjille. Oli ihanaa juhlistaa 40-vuotista taivalta teidän kanssanne.






Kaikkiin tuotteisiin pääset tutustumaan Puttipajan verkkokaupassa tai Wanhan Pajan myymälässä Naissaaressa Jyväskylässä.

Juuri nyt myymälässä on kova tohina päällä, jotta saisimme kaikki syksyn uutuudet esille ja loihdittua näyttävää ilmettä teidän ihmeteltäväksi. Laitellaan tänne kuvia mitä kaikkea ollaan keksitty. Yläkerran sisustajan olohuone aukeaa piakkoin - kunhan saamme viimeiset silaukset siellä järjesteltyä kuntoon.

-Laura-